Veluwe Specialist is Fietscafe geworden!

Geplaatst op dinsdag 5 juli 2016


Na een forse verbouwing van ruim 3 maanden is alles nu gereed. Was je ooit te gast in de Veluwe Specialist dan beloven wij dat je het niet meer herkent. We zijn begonnen met het verwijderen van het systeemplafond waar we vervolgens een fantastische balkenlaag tevoorschijn zagen komen. Daarna zijn we begonnen om een doorgang te maken naar onze keuken om vervolgens de deur naar het toilet dicht te zetten. Er is een aparte ticketkassa nu gekomen voor de afhandeling van de activiteiten en we hebben de raam achter de oude kassa weggehaald en daar openslaande deuren in gezet. wanden gestuukt en geschilderd en horeca meubilair uitgezocht! Aan de wand een oude fiets, in de winkel op maat gemaakte robuuste tafels van eikenhout en een leren lounge bank van 8 meter.

Een mooie bar erin met veluws bier op de kaart. Buitenterras met vintage look meubeltjes en prachtige toiletten in het bakhuusje. We zijn dan ook trots jullie nu hier te mogen ontmoeten voordat jullie leukste dagje uit op de Veluwe begint. Voortaan ontvangen wij jullie dan ook graag met heerlijke koffie en vertrekken jullie over de Veluwe met onze loopfietsen, fatbikes, twizys of andere vervoersmiddelen.

Naderhand een drankje op ons terras of binnen in ons gezellige fietscafe. Eventueel naderhand bbq-en op ons achterterras maakt de dag compleet! Wij vernemen graag wat jullie van onze nieuwe inrichting vinden!

Ps. tijdelijk bij een reservering van een activiteit ontvangt u gratis een kopje koffie.

Delen via: