Mountainbiken in de herfst

Geplaatst op dinsdag 4 oktober 2016


De herfst is misschien wel de mooiste periode om te gaan mountainbiken. De bomen laten hun bladeren vallen en de duizelingwekkende mooie herfstkleuren maken het decor tijdens het mountainbiken compleet. In de herfst is mountainbiken op de Veluwe dan ook het leukste. De bospaden worden door de regen mulle modderpaden en de regen of dauw maken het plaatje wat bij de herfst hoort nog mooier. Om een prachtige mountainbike route te fietsen is Garderen de beste startlocatie, hier kan je ook eventueel mountainbikes huren. In het fietscafé kun je voor vertrek nog even warme chocolademelk of thee drinken. Daarna krijg je een route mee per GPS waarbij je verzekerd bent van een mooie mountainbikeroute.

Met de mountainbike fiets je over zandpaden, bospaden, langs heide en door zandafgravingen. Super mooie routes en goed verzorgd. Aan het eind van de route kom je dan weer terug bij het fietscafé waar je eventueel je eigen mountainbike even kunt afspoelen voor vertrek. Allemaal Veluwse gastvrijheid en service.

Echt eens iets anders? Dan hebben ze bij het fietscafé ook fatbikes te huur. Dit zijn elektrische mountainbikes met dikke voor en achterbanden. Een absolute aanrader voor de herfst! Je crosst al snel 25km per uur en geen enkel zandpad is te zwaar voor deze mountainbike. De Veluwe in het herfst verkennen wordt op een fatbike voor iedereen haalbaar en echt onvergetelijk. Heb je een vriendin, zoontje of moeder die niet zo sportief is maar wel heel graag de Veluwe wil ontdekken? Dan kun jij in de herfst op een elektrische fatbike iedereen uitnodigen. Per GPS krijgen jullie een prachtig beeld van de Veluwe.

Mountainbiken op de Veluwe in de herfst is dus absoluut aan te bevelen! Wanneer kom je langs? Kijk voor meer informatie op www.veluwespecialist.nl

Delen via: