Het Nationale Park de Hoge Veluwe gaat samenwerking aan met SOS Events uit Uddel

Geplaatst op dinsdag 30 mei 2017


VeluweSpecialist partner met Nationaal Park De Hoge Veluwe
Vandaag is de officiële samenwerking tussen Nationaal Park De Hoge Veluwe en de VeluweSpecialist uit Uddel van start gegaan. Erik Kroon, algemeen directeur van SOS Events en de VeluweSpecialist, en Harald de Boer, adjunct-directeur fondsenwerving Het Nationale Park De Hoge Veluwe, schudden elkaar de hand bij Jachthuis Sint Hubertus voor een intensieve samenwerking. Volgens Nationaal Park de Hoge Veluwe is de VeluweSpecialist de juiste partner die weet aan welke spelregels je gebonden zit wanneer je outdoor activiteiten in de natuur wilt ondernemen.

"De vraag naar activiteiten in Het Nationale Park De Hoge Veluwe neemt enorm toe. Buiten de bestaande activiteiten als fietsen, wandelen, het Kröller Müller bezoeken en rondleidingen met een gids, merken wij dat er vraag is naar activiteiten die buiten onze specialiteit vallen. Door samen te werken met de VeluweSpecialist kan deze vraag ingevuld worden en ontstaat er aan beide kanten cohesie" aldus Harald de Boer.

Specialist van de Veluwe
De VeluweSpecialist is een onderdeel van SOS Events, dit is geen onbekend outdoor bedrijf. Zij werken al 21 jaar met teambuilding- en fun activiteiten midden in de natuur van de Veluwe. Zij noemen zich dan ook niet voor niets de VeluweSpecialist voor zowel particuliere uitstapjes als bedrijfsevenementen en teambuilding. SOS Events is al jaren actief op de Noord-Veluwe en kan nu, door deze samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe, ook de Zuid-Veluwe aanbieden aan haar klanten. Daarnaast is er een activiteitenprogramma samengesteld die past in de prachtige natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het zijn activiteiten als een gps-wandeling met teambuildingsactiviteiten onderweg of activiteiten met bijzondere vervoersmiddelen van de VeluweSpecialist zoals de E-Loopfiets. Een fiets waar je al lopend op vooruitkomt, met een beetje hulp van de elektrische ondersteuning.

Arrangementen en tickets
De VeluweSpecialist heeft nu ook twee nieuwe verhuurshops. Deze staan in Hoenderloo en Otterlo, vlakbij de poorten van het park. Hier kunnen bezoekers van de Veluwe entreetickets kopen voor het park en zelfs arrangementen afnemen. Men koopt direct een ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en boekt daarbij het (unieke) vervoersmiddel of E-bike om door het prachtige park te rijden. Kijk voor alle outdoor activiteiten op www.bedrijfsfeest.nl of www.veluwespecialist.nl en www.hogeveluwe.nl

Delen via: