E-choppers nieuwe rage op de Veluwe!

Geplaatst op woensdag 18 juli 2018


Begin van het jaar waren ze er dan eindelijk, de E-choppers. Stoere elektrische scooters met een extra breed stuur en extra brede banden. Met een gangetje van ongeveer 25 km per uur scheur je hiermee op een unieke en originele over de Veluwe. Tijdens het zonnige voorjaar kan je ze al veel gespot hebben in de omgeving van Otterlo, Hoenderloo en Garderen. Want inmiddels kan er wel gezegd worden dat E-chopper rijden een enorme rage is op de Veluwe!

Vanuit Otterlo en Hoenderloo kan je dwars door het Nationale Park De Hoge Veluwe rijden. Je mag namelijk gewoon met dit elektrische vervoer het park in, waardoor je op een leuke en comfortabele manier kan genieten van de prachtige natuur. Ook vanuit Garderen rijd je natuurlijk door een prachtige omgeving. Over de heide, door de bossen ën langs Kasteel Staverden. Hier kan je een leuke tussenstop maken bij de lokale bierbrouwerij. Met een rondleiding door de brouwerij en natuurlijk een proeverij, de perfecte pauze om een dagje uit compleet te maken.

Ook de mensen die een dagje weg zijn geweest met de E-chopper waren na afloop enthousiast. Dat lees je wel terug in onderstaande reacties:

E. Hagen: "Ja, wat moet ik er over schrijven... De activiteit, uitleg, route, omgeving, en het weer. Alles was uitstekend."

A. Twiest: "Leuke ervaring! Goed ontvangst door vriendelijk personeel. Uitleg was ook duidelijk"

J. Schweig-Mathijsen: "E-chopper, een top ochtend gehad!"

Ben jij nog opzoek naar een leuke activiteit voor in de zomervakantie? Stap dan ook eens op de E-chopper. Rijd over de Hoge Veluwe of kies voor de omgeving van Garderen met misschien wel een bezoekje aan de brouwerij. Het perfecte uitje met vrienden, familie, of misschien wel de buren van de camping. Klik hier voor meer informatie over de E-chopper.

Delen via: