Onze E-choppers komen op tv!

Geplaatst op vrijdag 27 juli 2018


Onze E-choppers krijgen een rolletje in het tv-programma 'Op de camping'. SBS6 kwam gister namelijk opnames maken in vakantiepark de Jagerstee in Epe, en onze geruisloze stoere scooters met brede banden en Chopper stuur waren ook van de partij. Presentator Jeroen Smits was direct enthousiast na het zien van de E-choppers. Niet heel gek natuurlijk, want het zijn echte showstelers. ;)

In het tv-programma 'Op de camping' wordt niet alleen het vakantiepark de Jagerstee uitgelicht, maar ook de verschillende activiteiten die je in de omgeving van Epe kunt doen. En wat is er nou leuker dan een mooie route over de Veluwe te rijden met een E-chopper. Niets toch?!

De aflevering die gisteren is opgenomen wordt in december van dit jaar uitgezonden. Dat duurt dus nog even. Kun je niet wachten om de E-choppers aan het werk te zien? Kom dan deze zomer nog langs bij de VeluweSpecialist in Hoenderloo, Otterlo of Garderen. Ga er lekker op uit met je partner, gezin of vrienden en ontdek de Veluwe op een wel heel relaxte manier!

Een leuke E-chopper tour maken met al je collega's kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie hierover op: www.bedrijfsfeest.nl.

Delen via: